Προφίλ

AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η AIGAION Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1995, με κύρια δραστηριότητα τις Ασφαλίσεις Πλοίων, Σκαφών Αναψυχής και Φορτίων.

Το 2004 καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε παραγωγή ασφαλίστρων στον Κλάδο Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής, ανάμεσα σε μεγάλες και ήδη καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρίες. 

  Από τότε, παραμένει στην κορυφή της ελληνικής ναυτασφαλιστικής αγοράς, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη της απαιτητικής ναυτιλιακής κοινότητας. Το όραμα του «καπετάνιου» της Ν. Βελλιάδη, η άψογη κατάρτιση και ο επαγγελματισμός των στελεχών της, το ανθρώπινο πρόσωπο και η φιλική εξυπηρέτηση, η άρτια δόμηση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και η ταχύτατη διεκπεραίωση των ζημιών έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα με αποτέλεσμα η AIGAION να ελέγχει σήμερα το 35,1% (στοιχεία 31-12-2007) του συνόλου των ναυτασφαλίσεων στην Ελλάδα και να έχει ασφαλισμένα περισσότερα από 2.000 σκάφη αναψυχής και πλοία παντός τύπου. 

Το 1999 η Εταιρία επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητές της και στους λοιπούς κλάδους ασφάλισης ζημιών, διεκδικώντας την καταξίωση σε ένα ευρέως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σήμερα, η AIGAION Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις:

-  Πλοίων
-  Σκαφών Αναψυχής, Yachts & Mega Yachts
-  Αστικής Ευθύνης Πλοιοκτήτη (Protection & indemnity risks)
-  Νομικής Προστασίας Πλοιοκτήτη (FD&D)
-  Πληρωμάτων Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής
-  Μεταφορών & Ευθύνης Μεταφορέα / Διαμεταφορέα
-  Αυτοκινήτων
-  Πυρός / Περιουσίας
-  Γενικής Αστικής Ευθύνης
-  Προσωπικού Ατυχήματος
-  Νομικής Προστασίας Αυτοκινήτου & Οδηγού
-  Νομικής Προστασίας Σκαφών Αναψυχής (ιδιωτικής & Επαγγελματικής χρήσης)

Σ’ ένα περιβάλλον που εξελίσσεται διαρκώς, η AIGAION διατηρεί σταθερές τις αξίες και το όραμά της και προχωρά μπροστά με αίσθημα ευθύνης και πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της. Με εξειδικευμένα και σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης. Με αξιοπιστία. Με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση. Με ένα ευρύτατο και συνεχώς αυξανόμενο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η AIGAION συνεχίζει να προσφέρει με συνέπεια σύγχρονες και αξιόπιστες ασφα-λύσεις!
 
 
 
 
Στρατηγική & Όραμα
 
 
 
Οι ιδρυτές της AIGAION Ασφαλιστική οραματίστηκαν την επανίδρυση ναυτασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα, δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι ναυτική υπερδύναμη και ότι οι Έλληνες εφοπλιστές και πλοιοκτήτες έως πρόσφατα απευθύνονταν μόνο σε αλλοδαπούς ασφαλιστικούς οργανισμούς για την ασφάλιση των πλοίων τους.
 

Το όραμα πραγματοποιήθηκε, αφού η AIGAION κατάφερε από το 2004 - και μετά από μόλις 10 χρόνια λειτουργίας - να βρίσκεται στην κορυφή της θαλάσσιας ασφάλισης, ελέγχοντας το 35,1% της συνολικής παραγωγής ασφαλίστρων του κλάδου Πλοίων & Σκαφών Αναψυχής στην Ελλάδα (με στοιχεία της 31-12-2007).
 

Σήμερα, κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική ναυτασφαλιστική αγορά, σταθερά τα τελευταία τρία χρόνια, επιδιώκει να κατακτήσει τις ξένες αγορές. 

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η AIGAION τυγχάνει ήδη ευρύτατης αποδοχής σε αγορές του εξωτερικού και ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής της στον κλάδο ασφάλισης Πλοίων και Σκαφών αναψυχής προέρχεται από αντασφαλιστικές εργασίες στο εξωτερικό.
 
 Παράλληλα, η AIGAION αναπτύχθηκε δυναμικά και συνεχίζει να αναπτύσσεται και στους λοιπούς κλάδους γενικών ασφαλίσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο Πυρός – Περιουσίας, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Προσωπικού Ατυχήματος καθώς και στον κλάδο Αυτοκινήτων και είναι ήδη μία υπολογίσιμη δύναμη σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 90, 166 74 Γλυφάδα
Τ: 210 911 9900, F: 210 962 3836
URL: www.aigaion.gr
e-mail: info@aigaion.gr

mortgage insurance