Προφίλ

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

H ΑΤΕ Ασφαλιστική, με βασικό μέτοχό της το Ελληνικό Δημόσιο, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας μας, που έχει ως σημείο αναφοράς τον άνθρωπο και συνδυάζει μοναδικά τις σύγχρονες αντιλήψεις με τις πολύτιμες εμπειρίες του παρελθόντος.
Με περισσότερα από 1.600 σημεία παρουσίας σε όλη την Ελλάδα και πλήθος πελατών που ξεπερνά τις 500.000, η ΑΤΕ Ασφαλιστική καλύπτει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο κάθε μικρή ή μεγάλη ασφαλιστική ανάγκη, τόσο για επιχειρήσεις όσο και για ιδιώτες, παρέχοντας τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους της Αγοράς.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, μέλος του Ομίλου ΑΤΕbank, διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία που ξεκινά από το 1932 όταν οι ασφαλίσεις πυρός γίνονταν μέσα από το περιβάλλον της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική  δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφαλίσεων, με πρωτοποριακά και εξειδικευμένα προγράμματα, που παρέχουν ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη, τόσο σε ατομικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Φιλοσοφία: «Κοντά σας, ό,τι κι αν τύχει»
Η φιλοσοφία της Εταιρίας που περικλείεται στη δήλωσή της: "Κοντά σας ό,τι κι αν τύχει", εκφράζεται με την παροχή πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων και ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων, που καθιστούν την ΑΤΕ Ασφαλιστική ως την εταιρία με τις περισσότερο εξειδικευμένες ασφαλιστικές καλύψεις.
 
Αξίες: «Εμπιστοσύνη από το παρελθόν – σιγουριά για το μέλλον»
Ο σταθερός προσανατολισμός της  ΑΤΕ Ασφαλιστικής στη συνεχή δημιουργία υπεραξίας, βασίζεται σε ένα πλαίσιο αξιών που είναι συνυφασμένο με την κουλτούρα και με την πορεία της Εταιρίας:
· Φερεγγυότητα, διαφάνεια, ποιότητα, που πηγάζει από τον Όμιλο της ΑΤΕbank, με βασικό μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο
· Εμπιστοσύνη και Σιγουριά, που επιβεβαιώνονται από την υπερκάλυψη του δείκτη φερεγγυότητας και με την άμεση καταβολή αποζημιώσεων
· Τεχνογνωσία και Εμπειρία με συνεχή παρουσία 80 ετών και με πλήρη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, με τους καλύτερους όρους και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της Αγοράς.
· Δύναμη που αντλεί από την οικονομική της ευρωστία.
· Αξιοπιστία και Κύρος, λόγω της ηγετικής θέσης της στην Ασφαλιστική Αγορά.
· Συνεχής υποστήριξη, σε πελάτες και συνεργάτες, με τη χρήση σύγχρονων δικτύων και τεχνολογιών επικοινωνίας.
· Επαγγελματισμός, παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, που βασίζεται στην εξειδίκευση των στελεχών και στην παρουσία παντού, με τα περισσότερα από 1.600 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Προϊόντα – Υπηρεσίες: «Χωρίς ψιλά γράμματα»
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο, με μια σειρά από ασφαλιστικά προγράμματα που προστατεύουν τόσο τον άνθρωπο όσο και την επιχείρηση από απρόβλεπτους κινδύνους. Μαζί με τον ασφαλιζόμενο σχεδιάζουμε προγράμματα ειδικά για την κάλυψη της ζωής, της υγείας, του εισοδήματος, του μέλλοντος των παιδιών του αλλά και της επιχείρησής του.
Ασφαλίσεις για όλους
· Ζωής και Υγείας
· Προσωπικού Ατυχήματος
· Αστικής Ευθύνης
· Αυτοκινήτων
· Πυρός
· Σκαφών Αναψυχής
· Προγράμματα Εξασφάλισης Παιδιού
· Επενδυτικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα εγγυημένων αποδόσεων

Ασφαλίσεις για επιχειρήσεις
· Ομαδικές ασφαλίσεις Ζωής, Υγείας και Ατυχημάτων
· Επαγγελματικής στέγης
· Ξενοδοχειακών μονάδων
· Απώλειας κερδών
· Τεχνικών και κατασκευαστικών έργων
· Μεταφορών (χερσαίων, θαλάσσιων και αεροπορικών)
· Αλιευτικών σκαφών
· Πληρωμάτων πλοίων
· Αστικής Ευθύνης (Διοίκησης και στελεχών επιχειρήσεων)
· Νομικής προστασίας
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ασφαλίσεις Φυτικού και Ζωικού τομέα, καθώς και οι ασφαλίσεις Υδατοκαλλιεργειών και Θερμοκηπίων, καθιστούν την ΑΤΕ Ασφαλιστική μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα. 

Προγράμματα Bancassurance
Ειδικά για το δίκτυο των 500 Καταστημάτων της ΑΤΕbank, έχει σχεδιαστεί μία πλήρης σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την τυποποίησή τους και παρέχονται αποκλειστικά από το πρώτο σε διασπορά πανελλαδικό δίκτυο των 500 καταστημάτων της ΑΤΕbank.

Δίκτυο Εξυπηρέτησης: «Δεν έχεις απλά ασφάλεια, Νιώθεις Ασφάλεια!»
Η ΑΤΕ Ασφαλιστική δίνει μεγάλη σημασία στην άρτια κατάρτιση και εξειδίκευση του προσωπικού και των συνεργατών της, ώστε να ανταποκρίνεται πάντοτε και με κορυφαία εξυπηρέτηση στις αυξανόμενες απαιτήσεις του ασφαλιστικού κλάδου.
Με τα 1.600 σημεία παρουσίας της, σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει το μεγαλύτερο σε διασπορά δίκτυο πωλήσεων βρίσκεται κοντά στον άνθρωπο κάθε στιγμή προσφέροντάς του  μια σειρά Ασφαλιστικών Προγραμμάτων που προστατεύουν αυτόν και την οικογένειά του από απρόβλεπτους κινδύνους.

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Λ. Συγγρού 163, 171 21 Ν. Σμύρνη
Τ: 210.93.79.100, F: 2109358924
URL: http://www.ateinsurance.gr
e-mail: marketing@agroins.com

mortgage insurance